Kubio P - a közterületek tisztántartásáért

 

A közterületeken, tereken, utcákon is lehetőség van a környezettudatos, szelektív hulladékgyűjtésre. Ehhez csak arra van szükség, hogy a különböző hulladékfajták gyűjtéséhez külön edények, azaz kukák legyenek elhelyezve. Önmagukban a kukákat közterületen elhelyezni nem túl esztétikus, és nem is túl biztonságos. A kukákat akár még a szél is felboríthatja, de a vandalizmus és a guberálás is gondot okozhat.

Erre a problémára kínál megoldást a Kubio Public - közterületi kukatároló.

A betonvázas kukatároló nagy súlyánál fogva nagyon stabil. Telepítéskor egy darus teharautóval könnyen telepíthető, de emberi erővel szinte elmozdíthatatlan. A kukatároló felső részére szerelt masszív bedobónyílásokon a különböző hulladékfajták a megfelelő edénybe dobhatók, de a guberálást már megnehezítik. 1, 2, vagy 3-ajtós kivitelben is készülhet, azaz 1, 2, vagy 3 kuka elhelyezhető benne. A kukák mérete lehet 120, vagy 240 literes is. Az ajtók természetesen zárhatók, így a kukákhoz csak az arra feljogosított személyek, azaz a közterületet üzemeltetők férhetnek hozzá.

 

 

Kubio Public közterületi kukatároló

 

A hulladékfajták feltűnő megjelölése segít a helyes használatban, illetve ösztönzőleg hat a környezettudatos, szelektív gyűjtésre.

 

Szelektív feliratok a Kubio kukatárolón