Kubio XXL konténertárolók

A társasházaknál, lakótelepeknél sokszor problémát okoz a közös használatú hulladékgyűjtő konténer. Előfordul, hogy illetéktelen személyek helyezik el a szemetüket a konténerben, így ha az megtelik, a jogos felhasználók nem tudják hová elhelyezni a hulladékot. Előfordul a fordított helyzet is, amikor a szemetet kiszedik, szétszórják a konténer körül. Önmagában a különböző színű, összevissza álló konténerek sem túl esztétikusak, de még további problémákat is okozhatnak, ha véletlenül elgurulnak, kárt tehetnek például a körülöttük parkoló autókban.

 

A KUBIO XXL konténertárolókat a fenti problémák megoldására fejlesztettük ki.

Kubio konténertároló

A KUBIO XXL konténertárolók az 1100 literes, négykerekű, műanyag hulladékgyűjtő konténerekhez vannak tervezve.
A konténertárolók zárhatóak, így illetéktelen személyek a konténerben nem tudnak hulladékot elhelyezni.
Külön zárhatóak a felső bedobónyílások és külön a konténer be- és kirakására szolgáló nagy ajtók.
A bedobónyílások zárszerkezete a hagyományos europrofilú  hengerzárbetéttel van felszerelve, így a zárbetét cseréje, vagy a kulcsok másolása könnyen elvégezhető, így az összes lakó könnyen hozzájuthat saját kulcshoz.

hagyományos europrofilú hengerzárbetét

 

A konténertároló alsó, nagy ajtajai 8 mm-es háromszögprofilú kulccsal nyithatók. Ez a kulcs ugyanaz, ami a konténerek fékszerkezetének oldására is szolgál. Ilyen háromszögprofilú kulcsra csak azoknak a személyeknek van szüksége, akik a konténer mozgatását végzik.

 

8mm-es hárromszögprofilú kulcs

 

 További információkat itt talál: Kubio XXL konténertárolók

 

 

 

Kubio XXL konténertároló Látszóbeton, Homoksárga ajtóval

 

Kubio XXL - ECO A gazdaságos megoldás.

A Kubio XXL konténertárolók egyszerűbb változata a Kubio XXL ECO. Ennél a típusnál csak két nagy kétfelé nyíló ajtó takarja el a hulladékgyűjtő edényt. A hulladék elhelyezéséhez elég az egyik ajtószárnyat kinyitni, a konténer ki- vagy berakodásához mindkét ajtó nyitása szükséges. Hagyományos zárakkal és zárbetétekkel szerelve akár ugyanaz a kulcs nyithatja, mint például a lépcsőházat. 

 Kubio XXL ECO konténertároló

 

 A konténertárolók telepítése gyors, egyszerű. A szállítást végző teherautó darujával a konténertároló a végleges helyére állítható. Később ugyanígy a tároló elmozdítható, áthelyezhető. A tároló nincs a talajhoz rögzítve, mert a nagy tömege miatt ( kb 1500 kg ) stabilan megáll, emberi erővel elmozdítani, felborítani lehetetlen.

Kubio XXL konténertároló telepítése