Bemutatkozik a KUBIO kukatárolórendszer

Cégünk, az Innobet Kft. azzal a céllal fejlesztette ki kukatárolóit, hogy forradalmasítsa az eddigi tárolás lehetőségeit. A KUBIO kukatárolók több színben, méretben kaphatóak, s a kortárs design széles palettájához is alkalmazkodnak.

   Az S-L méretű, 120 és 240 literes, sztenderd kétkerekű, szögletes aljú hulladékgyűjtő edényekhez tervezett tároló fő része az előre gyártott betonszekrény és a rászerelt ajtók. A szekrény egybeöntött, nagy szilárdságú, szálerősített betonból készül. A beton időtálló, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és a használatból fakadó igénybevételeknek. Egyéni ízléstől függően lehet natúr, látszóbeton, vagy színes, mosott felületű szekrény. A látszóbetont a tervezők minimalista házakhoz és kertdesignhoz ajánlják, mert a sima, nyers, szürke felület nagyon szépen illeszkedik ehhez a környezethez. Klasszikusabb, vagy kicsit rusztikusabb, mediterrán otthonokhoz javasolt a mosott beton, amelynek 8-12-mm-es kőzetszemcséi izgalmasan kirajzolódnak a szekrény felszínén. A látszóbeton felület festhető, vakolható. 

Kubio kukatároló részei

   A rozsdamentes acélajtók ugyancsak kielégítenek minden hozzájuk fűződő igényt. A készítés során CNC vezérlésű lézervágást, élhajlítást és dombornyomást alkalmazunk, amely garantálja a tökéletes pontosságot. Az épületek és a környezet színvilágának megfelelően kiválaszthatjuk az ajtók színét, legyen az akár pasztell, vagy erősebb, dominánsabb szín – ízlésünknek megfelelően. Ugyancsak egyéni igényektől függően kulccsal zárható és kulcs nélküli ajtók is rendelhetőek.

   A megrendelést követően a tárolókat raklapon szállítjuk a helyszínre. Mivel ezek a tárolók 300-900 kg közötti súlyúak, nem borulnak fel, stabilak, ráadásul a nagy súly miatt garantáltan mozdítani sem lehet őket, tehát az eltulajdonításuk is lehetetlen. Miután megérkezik a kertünkbe a kukatároló, csak le kell tenni egy előre kiválasztott sík, vízszintes felületre. Külön alapozni, beépíteni nem kell a már említett nagy tömeg miatt, hiszen a kukatároló önmagától is stabilan megáll. A kukatároló elhelyezhető akár közvetlenül a homokos, vagy füves talajra, de a térkő-, vagy betonburkolat is megfelelő. Fontos, hogy a felület vízszintes és stabil legyen.

   Az elhelyezett tárolót már csak használnunk kell! A használat könnyű, praktikus, ugyanis csak kibillentjük helyéről a kukát, amit egy drótkötélhurok megtart kibillentett állapotában, így a kuka fedele felnyitható. A kukát kivennünk a tárolóból csupán az ürítésekor kell.

A Kubio kukatárolókat olyan helyeken is elhelyezhetjük, ahol a kukák önmagukban állva nem mutatnának jól. Például egy előkert növényei között, vagy a sövényben kialakított beugróban remekül megbújhat egy Kubio kukatároló.

 

A Kubio PLUS felső bedobónyílásokkal a használat még egyszerűbb.

  A KUBIO tárolókkal sikerült felszámolnuk a kert egy kevéssé esztétikus pontját, s lehetőséget adnunk arra, hogy a kukáinkat is igényes módon tároljuk.

Az elérhető áron kapható, prémium minőségű tárolók kertünk formatervezett díszei lehetnek!

A kubio kukatárolók telepítéséről és használatáról készült videónkat itt megtekintheted:

Kubio kukatárolók telepítése és használata