Amíg elkészül a kávé, helyére kerül a kukatároló

 

A Kubio kukatárolók nagy előnye az egyszerű telepíthetőség.

A Kubio kukatárolók már készen kaphatók. Ha egy helyszíni kivitelezésű tároló mellett dönt, annak az építési ideje több hét is lehet. A Kubio kukatároló beépítési ideje csak annyi, amennyi időt a szállítójárműről a helyére daruzás igényel, optimális esetben kb. 10 perc. A Kubio tárolók telepítéséhez nem kellenek drága órabérű szakemberek.

 

A Kubio kukatárolók bármikor áthelyezhetők. Bármilyen változás áll be a házzal, a telekkel, vagy a kerttel kapcsolatban, például ha egy új bejáratot nyitnak, vagy átépítik a kertet, vagy épül egy plusz garázs, a Kubio kukatároló nem jelent problémát. Egy kisebb teherautóra szerelt daruval, vagy egy kis építőipari rakodógéppel, de akár emberi erővel is megemelhető, arrébb helyezhető. Ha eladják az ingatlant, a Kubio kukatárolót a régi tulajdonos magával viheti, nincs az ingatlanhoz hozzáépítve.

Ha a hulladékgyűjtésben áll be valamilyen változás, több, vagy kevesebb, kisebb, vagy nagyobb kukákra van szükség, nincs probléma: a meglévőt el lehet adni, helyette lehet másikat venni.